KoyluBası_Umut_Dogan

Locked
119 views
Karakter İsmi: KöylüBasi_Umut_Dogan

Karakter Yaşı: 21

Irkı: Alman

Dini: İslam

Fiziksel Özellikleri: İnce belli, güzel saçlı,Orta Boylu.

Hoşlandığı şeyler: İnsanların ona iyi davranması.

Hoşlanmadığı şeyler: İnsanların ahlaksız teklifde bulunması.

Korkuları:Savaş

Karakter Hikayesi:Yıllar önce protestanlar tarafından Orta Avrupadan sürgün edilen bir ailenin çocuğu olan Ayral için zor  günler geliyodu.Sürgün edildikden sonra Alsancak adı verilen kasabaya yerleştiler.Babası demirci olan Ayral çokda kötü olmayan bir hayat yaşadı.Ayral 18 yaşlarına geldiğinde annesi ve babası hastalıktan öldü.Bu sıralarda Osman adı verilen bir Bey ile tanıştı  bu bey ayralı obaya davet etti.Obaya geldiğinde Mustafa Bey ile görüştü.Mustafa Bey ona şöyle bir teklifte bulundu:
-Ayral Hanım, ailenizi kaybettiğinizi öğrendim başınız sağolsun.
+Teşekkürler beyim.
-Köyde kalmanızı pek istemiyorum orada kötü niyetli insanlar olabilir.
+Haklısınız bana ahlaksız teklif eden insanlar çok fazla var.
-Bu yüzden obamızda yaşamanızı tavsiye ediyorum.
+Düşünmem gerek beyim ama teklfiniz için teşekkürler.
Ayral otağdan çıkar ve köye evine döner.
Kendi kendine
-Acaba bu bey haklımı  orada kalmam daha doğru olucak galiba hem Osman Bey çok yakışıklı belki onunla bir birlikteliğim olabilir.Evet en iyisi bu yarın sabah gideyim kalmak için izin isteyeyim.
Ertesi gün mutlu b
bir şekilde
Mustafa Beyin otağına gider.
-Beyim , siz haklısınız  obaya yerleşmek isterim.
+Hoşgeldin artık sende bir doğansın.
Günler geçtikce Osman Beye iyice tutundu onu çok sevdi ve bir gün yanına giderek.Osman Bey size söylemem gereken şeyler varYanakları Kırmızıdır.
-Osman Bey size söylemem gereken şeyler varYanakları Kırmızıdır.
+Nedir Ayral hatun.
-Beyim ben utanıyorum ama
-Galiba size aşık  oldum.
+Hislerimin tercümanı oldunuz Ayral hatun ancak ben İslamı seçmeyen bir hatunla evlenemem.
-İslam mı ama ben Hristiyanım.
+Tek şartım Müslüman olmanız.
-Bunu düşünmeme izin verin lütfen.
+İzin sizindir.   Acaba acaba diye düşünürken sonunda İslamı kabul eder ve Osman Bey ile evlenirler.Evlendikten sonra adını Umut olarak değiştirir.Umut daha azimli çalışmaya başlamıştır çünkü artık sevdiği adam ile beraberdir.Bu mutluluğu ve azmi Mustafa Bey'in hoşuna gider ve artık Köylü başı olmaya hak kazandığını bildirir.Bunu duyan Umut daha iyi işler başarmak için daha fazla azim gösterir  ve bu azimle daha iyi işler başaracakdır…,

GUID:4268235
  KABUL EDİLDİ
Dostum Umut diye kadın ismi ne zamandan beri var? Varsa da ben bilmiyorum diyeyim. Nickini düzeltir misin ?
Reply